Get: Array ( [content] => info )
Post: Array ( )

Info

NightTrail er små trails, vilde bakker, mudder, vand, sand og MØRKE! Og du vil med garanti komme steder, du ikke har været før. Der løbes flere afdelinger, alle på ONSDAGE med start efter mørkets frembrud. Du kan løbe super rå trail i Marselisborgskoven, fundet og testet af nogle af verdens bedste orienteringsløbere. Trails'ene vil være grundigt afmærket, så du bare kan løbe og ikke behøver tænke på at finde vej.

Hvor

Start, mål og parkering ved Silistria i Marselisborgskoven, kun 4 km fra centrum af Aarhus!
Adressen er Ørneredevej 15. Ved ankomst med bus, sker dette lettest ved at tage bus 18 og stå af ved stoppestedet Grumstolsvej/Bekkasinvej.

Hvornår?

En sæson i løbet af efteråret og vinteren med afdelinger på onsdage med start kl 19.00. Alle afdelinger har 5 km og 10 km klasser for herre og damer.
Kommende afdelinger:
DatoAfdelingDistancer

Præmier

Der vil være præmier til vinderen af hver klasse samt lodtrækningspræmier på hver afdeling. Præmierne er sponsoreret af vores samarbejdspartnere, Løberen, Cep, GripGrab, Ledlenser.

Samlede stilling:

Ved hver afdeling gives i hver klasse:
PlaceringPoint
15
24
33
42
51
Er du uden for top 5 får du ingen point. Alle afdelinger tæller. Den samlede stilling er summen af alle dine point, uafhængigt af hvilken distance du har løbet. Der er således en samlet dame-stilling og en samlet herre-stilling. Vinderen kåres efter sidste afdeling.

Ruten

Ruten er opdatere til i år og er unikt udvalgt til hver afdelin. Ruten er udvalgt af nogle af landets bedste orienteringsløbere. På løbsdagen vil ruten være rigtigt godt afmærket med reflekser og personer, så alle kan finde vej! Der vil være små trails, vilde bakker, mudder, vand, sand og MØRKE!

Udstyr

Det anbefales, at du løber med en pandelampe, der lyser kraftigt, da skoven er mørk om natten og stierne er små. Sådanne lamper kan du købe til gode priser hos vores sponsor og samarbejdspartner Løberen. Desuden bør du have nogle sko med en grov sål, som kan stå fast, når det er glat, stejlt og mudret! Mangler du sko, kan du med fordel gå i Løberen på Vester Alle 20 i Aarhus og få meget kompetent vejledning i valg af rigtigt udstyr, ellers kig forbi deres hjemmeside Løberen.

Tidtagning

Der vil være tidtagning med Chip som uddeles inden start sammen med brystnummeret. For 20km distancen vil der være en makstid på 2 timer. Efter løbet vil resultater være at finde på hjemmesiden og på vores Facebook.

Pris

Prisen for at deltage er 125 kr. Suppen er inkluderet i prisen.

Bad og omklædning

Der er toilet, samt mulighed for bad, omklædning og sauna lige ved mål. Derudover er der for de friske kun 50m til havet!

Spisning

Der vil efter løbet være mulighed for at få suppe, som indgår i prisen.